Leiding

Crista Klerx-Zonneveld

dirigent

Crista Klerx-Zonneveld is sinds april 1973 als dirigente werkzaam. In april 2023 zijn dit bij elkaar 50 dirigente-jaren en ze is niet van plan binnenkort te stoppen. Muziek is haar leven! Een muziekbeest!!

Wie, wat waar heeft zij zoal gedirigeerd: Eerst in 1973 bij Jongerenkoor Waalwijk-Zuid en toen bij het kinderkoor de Pinokkio en al snel daarna het kinderkoor de Gangmakertjes. Kinderen worden groot en willen iets anders zingen dus werd ook nog tienerkoor Joy opgericht met al snel daarna het koor Rainbow Swing (in mei 2023 vieren wij ons 25 jarig bestaan). Ondertussen passeerde daar het Zeemanskoor Muiterij Kantje Boord uit Dussen, De Levensgenieters uit Kaatsheuvel, De Vrolijke Noot uit Waalwijk.

In november 2022 heeft zij de koordirectie van het koor Berkel Enschot Zingt overgenomen, een enthousiast koor wat er voor gaat. Volgend jaar april 2023 is zij als dirigente 50 jaar werkzaam. Een muziekliefhebber pur sang, ze speelt alt saxofoon bij Big Band Heeswijk Dinther en zingt daar ook nog het hoogste lied. Heeft jaren in diverse bands gespeeld en gezongen maar richt zich nu op solo-zang en koordirectie.

Bestuur

Riki Ouwehand
voorzitter

Loutje Bosch
secretaris

Marja van Oorschot
bestuurslid

Joyce Hermes
penningmeester